Skip to main content

de Omgevingsmanager zoekt een:

ZZP Omgevingsmanager (24 – 40 uur)

Ben jij een ervaren ZZP Omgevingsmanager en op zoek naar een nieuw uitdagend project? Wil jij als zelfstandige óók onderdeel zijn van een hecht team van omgevingsmanagers, die elkaar graag opzoeken en kennis met elkaar delen? Lees dan snel verder!
solliciteer

Hoe ziet werken bij de Omgevingsmanager eruit?

 

De rol van omgevingsmanager is jou bekend. Jij komt als omgevingsmanager kijken bij ingrijpende senior projecten in het publieke domein. Door jouw inzet is iedereen op de hoogte van het project, verloopt het efficiënt, staat alles op de juiste plek en werkt iedereen samen. Je brengt structuur in elk project, creëert de voorwaarden om te kunnen starten met de bouw en zorgt ervoor dat de uitvoering ongestoord voort kan gaan. Je bekijkt het project van alle kanten, maar bovenal kijk je naar de mens. Je houdt je onder andere bezig met stakeholdermanagement, vergunningen, analyses, participatietrajecten, adviseren in de tenderfase en het begeleiden van processen.

Jij voert als ZZP’er via ons één groot project of meerdere projecten uit, afhankelijk van jouw voorkeur en onze beschikbaarheid. Wij bieden een groot aanbod aan projecten waaruit je kunt kiezen: we gaan graag met je in gesprek om op dat moment te kijken wat het beste past!

Wat krijg je?

 

 • Een groot netwerk van omgevingsmanagers met een passie voor het vak
 • Uurtarief vanaf 90 euro afhankelijk van jouw ervaring
 • Persoonlijke ontwikkeling door middel van POP-gesprekken, kennissessies, training/coaching en een opleidingsbudget
 • Flexibele werktijden en flexibel werken thuis of op locatie
 • Een hecht team waar onderling veel kennis wordt uitgewisseld
 • Gezellige uitjes (maandelijkse teamlunches, zelfs één keer per jaar naar Madeira!)

Wie zijn wij?

 

Wij zijn De Omgevingsmanager, een kleine maar groeiende organisatie. We kennen een informele sfeer en een platte bedrijfsstructuur. We vormen samen één hecht team en omschrijven onszelf als betrokken, transparant, ambitieus en gezellig. Onze omgevingsmanagers hebben ervaring aan alle kanten van het project en we zijn trots op onze veelzijdigheid. Ieder mens is anders en dat snappen wij. We hebben nauwe relaties met diverse vaste opdrachtgevers en delen graag onze kennis binnen de markt.

 

de Omgevingsmanager, die wil je in de buurt!

Wie ben jij?

 

 • Een omgevingsmanager met minimaal 3 jaar ervaring in de rol
 • Zelfstandige met een KVK-inschrijving
 • Ervaring met civieltechnische projecten, zowel in de voorbereidende als in de realisatiefase
 • Je bent politiek-bestuurlijk sensitief en hebt ervaring met het werken volgens het IPM-model (ervaring als omgevingsmanager bij een overheidsinstelling is een pré)
 • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekend Nederlands in woord en geschrift
 • Je bent sociaal, benaderbaar, betrokken en kan omgaan met weerstand

Zin in een nieuw project? Leuk! Welkom bij de club. We gaan graag verder met je in gesprek.

Bel of whatsapp Rosa: 06-22018662 of mail Rosa.