Skip to main content

de Omgevingsmanager zoekt een:

Recruiter
(24 – 40 uur)

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging in de wereld van recruitment? Vind je het leuk om werkzaam te zijn bij een kleine organisatie waar veel flexibiliteit is in werktijden en locatie? Wil je jouw creatieve ideeën met betrekking tot recruitment kwijt? Dan is dit jouw kans!
solliciteer

Wat ga je doen?

 

de Omgevingsmanager is een jonge en groeiende organisatie met een hecht, gezellig team. De komende tijd wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van recruitment in een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt om jouw werkzaamheden uit te voeren. Als Recruiter in ons team ben je verantwoordelijk voor het werven en (mede)selecteren van kandidaten. Je stelt vacatureteksten op en herziet deze, werft nieuwe kandidaten via Linkedin en jobboards, screent CV’s, voert telefoongesprekken en kennismakingsgesprekken. Naast de huidige kanalen probeer je continu nieuwe manieren uit qua werving, waarbij je jouw creativiteit graag inzet. Zo zul je contact gaan leggen met scholen en onderzoek je onze kansen op beurzen en evenementen.  Daarnaast denk je mee over wervingsstrategieën en het verbeteren van het recruitmentproces. Je werkt samen met de account/people manager en de recruitment consultant. Omdat we een groeiend bedrijf zijn, kun je bij ons in verschillende richtingen doorgroeien: we denken graag mee in waar jij naartoe wil!

Wat krijg je?

 

 • Een functie met veel afwisseling binnen een gezellig, betrokken en hecht team
 • De vrijheid om jouw werkzaamheden flexibel uit te voeren
 • Veel verantwoordelijkheid in het recruitment vak, waardoor je veel kunt leren
 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen de €2.200 tot €3.500 bruto p/m o.b.v. 40 uur
 • 25 vakantiedagen + pensioen
 • Mogelijkheid tot een vast contract
 • Geen harde targets of controlerende benadering, maar zelfsturend
 • Flexibele werktijden die je zelf kunt inrichten en flexibel werken thuis of op locatie

Wie zijn wij?

 

Wij zijn de Omgevingsmanager, een kleine maar groeiende organisatie. We kennen een informele sfeer en een platte bedrijfsstructuur. We vormen samen één hecht team en omschrijven onszelf als betrokken, transparant, ambitieus en gezellig. Onze omgevingsmanagers hebben ervaring aan alle kanten van het project en we zijn trots op onze veelzijdigheid. Ieder mens is anders en dat snappen wij. We kijken samen naar hoe jij jouw ontwikkeling voor je ziet en adviseren je vanuit onze ervaring. Geen harde targets of een controlerende benadering. Wij streven naar zelfsturing met een focus op ontwikkeling, groei en werkplezier. We hebben nauwe relaties met diverse vaste opdrachtgevers en delen graag onze kennis binnen de markt. We vinden het leuk om nieuwe omgevingsmanagers op te leiden en mensen te zien groeien.

 

de Omgevingsmanager, die wil je in de buurt!

Wat verwachten we van jou?

 

 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal een half jaar ervaring als Recruiter/Sourcer
 • Je hebt ervaring met sourcing via diverse wervingskanalen (vacaturebanken en Linkedin)
 • Je krijgt energie van contact met kandidaten en bent goed in het vinden en matchen van de juiste profielen
 • Je bent creatief, oplossingsgericht en communicatief vaardig
 • Je denkt graag mee over processen/strategie en vindt het leuk om projecten op te pakken

Onze recruitment consultant Evi vertelt je graag meer! Ze is benieuwd naar jouw ervaringen en hoe jij je als Recruiter wilt ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden? Leuk om te horen! Je kunt bij ons direct solliciteren. Je kunt ook een mailtje sturen.

solliciteer