Skip to main content

Het is tijd
voor verbinding

Zondag 14 februari is het tijd voor #samenzijn – gratis Online Event over Verbinding. Om heel veel redenen. Het is Valentijnsdag. Het valt precies tussen de verjaardagen van oprichters Jeroen en Francis in. We zijn een jaar officieel live met de Omgevingsmanager. Op zondag is er alle rust om elkaar aandacht te geven. Maar bovenal is het belangrijk om – juist nu – in contact te komen, dichter bij elkaar te komen. Vanuit de studio van Charly Lownoise presenteren wij een boeiend programma over samenzijn, verbinding, hostmanship, meditatie. Kortom: #samenzen

Bekijk het programma en lees meer over de sprekers.

Programma

 

13.00 – 13.10

inloop

13.10 – 13.30

aftrap Francis & Jeroen van de Omgevingsmanager,
met vragen tussendoor

13.30 – 14.10

Jeroen van Hattum (De kunst van verbinden)

14.10 – 14.40

Charly Lownoise (Verbinden door openheid)

14.40 – 15.00

Charly Lownoise (nakletsen, daarna muziek)

Er is online ruimte voor maximaal 50 mensen. Meld je dus snel aan!

Jeroen van Hattum

Als partner bij de Hostmanship Groep houdt Jeroen zich ruim 15 jaar bezig met het succesvoller maken van organisaties middels de Hostmanship filosofie dat staat voor: “de kunst mensen het gevoel te geven welkom te zijn”. Hij werkt voor zijn opdrachtgevers met thema’s als: mensgerichte dienstverlening, de inclusieve organisatie, betrokken medewerkers en de kracht van organisatiebeloften en organisatiewaarden. Dat het verwelkomen van anderen niet gaat zonder het eerst verwelkomen van jezelf is binnen zijn aanpak het uitgangspunt. Juist vanuit het eerst verwelkomen van jezelf ben je meer instaat om in een oprechte verbinding te komen met de ander en kan je zo waarde voor jezelf en anderen creëren.

Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast even op www.hostmanship.nl

Charly Lownoise

Wereldwijd bekend geworden in de jaren 90 met Happy Hardcore. Door simpelweg z’n hart te volgen, stelt hij enorm grote groepen mensen in staat zich met elkaar te verbinden, waarbij muziek de ‘lijm’ is. Na jaren van genieten, reizen, keihard werken, uit balans raken en daarbij vooral heel veel over z’n eigen fysieke en psychische grenzen heen te gaan, ontdekt hij het pad van meditatie en yoga. Daarin krijgt verbinden een nieuwe betekenis, als een basale levensbehoefte; verbinden met je adem, je lichaam, de ander, de elementen. Tegenwoordig draait Ramon (Charly’s echte naam) nog steeds als DJ. En daarnaast geeft hij zogenaamde Enlightenment Intensives, waarbij de vraag ‘Vertel me wie je bent?’ centraal staat.

Voor een sneak preview kijk je alvast op: ramonroelofs.nl